Специалисти

Д-р Александър Михайлов

Невролог

Д-р Александър Михайлов е изключително опитен специалист в областта на неврологията с над 25 години практика. Със своите богати познания и умения той успешно диагностицира и лекува пациенти с различни заболявания на централната, периферната и вегетативната нервна система.

Той разполага с лиценз за екстра и транскраниална доплерова сонография, както и за ехография на съдовете на мозъка и крайниците. Освен това, д-р Михайлов е специализирал в областта на медицината на съня, включително сънна апнея, както и в отоневрологията, където е участвал в мастер класове и специализации под ръководството на професор Михаел Щруп от Университетската клиника по неврология в Мюнхен.

Със своите впечатляващи квалификации и умения, д-р Михайлов е активен член на Българския лекарски съюз, Българското дружество по неврология и Българската асоциация по хемодинамика на мозъчното кръвообращение, както и на BEC (Българско ендоваскуларно дружество).

След като работил в различни медицински заведения, в момента д-р Михайлов е началник на Неврологичното отделение на МТБ Пловдив, като същевременно има самостоятелна практика като специалист невролог в Асеновград. Той е активен участник в национални конгреси и семинари по специалността си, като продължава да поддържа високите си професионални стандарти и да предоставя висококачествени медицински грижи на своите пациенти.

Д-р д-р Ервин Аптиш

Кардиолог

Д-р Ервин Аптиш е специалист по кардиология и инвазивна кардиология с над 10 години клиничен опит. Завършва магистратура по медицина във ВМИ Пловдив през 2004 година, след което трупа опит в спешната медицина. Продобива специалност кардиология през 2014г. в отделение по Кардиология към УМБАЛ Свети Георги, гр. Пловдив. 

По-късно се развива в областта на инвазивната кардиология в съответното отделение на УМБАЛ Св. Георги и придобива правоспособност за високоспециализирана дейност – интервенционална диагностика и лечение. 

Провеждал е множество обучения в чужбина и участва активно в конгреси и конференции с цел подобряване на професионалната си квалификация.

Но не на последно място, в кабинета си ще Ви посрещне с разбиране, емпатия, индивидуален подход и грижа, от които всеки пациент се нуждае. Заповядайте при нас! 

Кабинетът работи със здравна каса. Има възможност за провеждане на домашни посещения и прегледи в почивни дни, след предварително записване.

Кардиологичен кабинет д-р Ервин Аптиш съчетава комфортна атмосфера с висок професионализъм в условията на доболничната помощ. Кабинетът предлага диагностика и лечение на обширния спектър кардиологични заболявания, както и скрининг и превенция на повечето социално-значими заболявания. Разполага с високотехнологична апаратура: 

  • съвременен апарат за електрокардиография 
  • високоспециализирана ултразвукова система за кардиоваскуларна диагностика
  • 24-часово ЕКГ Холтер мониториране 
  • мониториране на артериално налягане 
  • бифазен дефибрилатор с възможност за синхронизация

Д-р Елена Видева

Ендокринолог

Д-р Елена Видева е специалист ендокринолог. Работи във второ вътрешно отделение на МБАЛ Асеновград и в Медицински кабинети Света Екатерина – Асеновград. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, метаболитен синдром, затлъстяване, заболявания на щитовидната жлеза, остеопороза, хипофизни и надбъбречни заболявания.

Образование

Завършва Медицински университет в Стара Загора през 2000 год. След дипломирането си работи в Център за Спешна медицинска помощ – Пловдив. През 2009 год. започва работа като лекар ординатор във II ВО на МБАЛ Асеновград. С придобита специалност по Ендокринология и болести на обмяната през 2016 год.

Квалификации

  • Курс по ехография на щитовидна жлеза
  • Член на Български лекарски съюз и Българско дружество по ендокринология
  • Участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността.

В памет на
Д-р Илия Сотиров

Психиатър, невролог и основател на Медицински Център "Света Екатерина" - Асеновград.